Afspraak maken

Om een afspraak in te plannen, kunt u contact opnemen met telefoonnummer:  0517- 43 27 40 (tussen 08:00 en 12:00 uur).

U kunt een afspraak maken voor een behandelaar waarbij u bent ingeschreven. Mocht uw behandelaar ziek zijn, dan zullen wij in eerste instantie proberen te zorgen voor een vervanger. Mocht dit niet mogelijk zijn of mocht de behandelaar langdurig afwezig zijn, nemen wij contact met u op.

Het annuleren van afspraken

Indien u een afspraak wilt annuleren, dan horen we dit graag zo spoedig mogelijk. Een afspraak dient minimaal 24 uur van tevoren, telefonisch, te worden afgezegd. Bij geen of een te late annulering zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd bij u in rekening te brengen.

Let op! Afspraken annuleren kan alleen telefonisch, niet via de e-mail. 

Wij doen er zo veel mogelijk aan om wachttijden te beperken. Wilt u daarom even contact met ons opnemen wanneer u vertraagd bent?

Wijzigingen doorgeven

Wij verzoeken u wijzigingen in gegevens zoals adres, telefoonnummer en verzekering tijdig aan ons door te geven. Dit kan telefonisch, per e-mail of persoonlijk bij de receptie. Wanneer er wijzigingen zijn in uw gezondheid of de medicatie die u gebruikt, zou u dit dan aan uw behandelend arts door willen geven als u een bezoek brengt aan de praktijk.